Therapieën

Wij bieden u een aantal therapieën aan

Oefentherapie Cesar Ede heeft naast reguliere Oefentherapie Cesar nog andere specialisaties. Hieronder kunt u hier meer informatie over vinden.

 

Heeft u na het lezen van de website nog vragen? Neemt u dan gerust contact op.

Kinderslaapoefentherapie, ondersteunend
Kinderslaapoefentherapie

Kinderhersenen zijn continu in ontwikkeling. Mede hierdoor slapen kinderen méér en op andere tijden dan volwassenen. Niet ieder kind slaapt in hetzelfde ritme als een leeftijdsgenoot; een kind slaapt in zijn eigen ritme.

Lees verder
Oefentherapie cesar, ondersteunend (1)
Oefentherapie Cesar

Oefentherapie Cesar is een houding -en bewegingstherapie. Bij Oefentherapie Cesar kunt u leren om zelf invloed uit te oefenen op uw klachten door uw houding- en bewegingspatroon in uw dagelijks leven waar nodig aan te passen.

Lees verder
parkinson-bal
Parkinson behandeling

Parkinson is een ingewikkelde aandoening van de hersenen wat zich bij iedere patiënt verschillend kan uitten. Een gespecialiseerd ParkinsonNet Oefentherapeut kan u helpen op het gebied van beweging.

Lees verder
Slaapoefentherapie, ondersteunend
Slaapoefentherapie

Slaapoefentherapie is een vorm van therapie gericht op het verbeteren van ‘zachte’ slaapproblemen zoals insomnie (slapeloosheid), hypersomnie (slaapzucht, heel veel slapen of slaperig zijn) en bioritmeproblematiek.

Lees verder
Thuiszorgtherapie

Thuiszorgtherapie wordt gegeven door een oefentherapeut die hier een aanvullende opleiding voor heeft gevolgd. Een thuiszorgtherapeut behandelt de cliënt het liefst in zijn of haar eigen woonomgeving.

Lees verder